Sóc en Toni Fontcuberta i Viñolas.

Vaig néixer a Sant Fruitós de Bages el 1972 i actualment visc a Sant Fruitós de Bages.

Recordo una infantesa plena de jocs i de somriures. En aquesta etapa vaig començar a connectar amb la que més tard seria una de les meves dues passions, el bàsquet. Per aquest motiu al cap d’uns quants anys em vaig treure la titulació com a Entrenador Superior de Bàsquet.

En acabar els estudis primaris i secundaris, vaig començar a treballar a l’empresa familiar. Després de ser-hi una quants anys vaig adonar-me que necessitava fer un canvi personal i professional. En aquestes, em van convidar a assistir a una jornada de teràpies alternatives, incloent-hi un tast de risoteràpia. Vaig quedar embadalit i molt “tocat” per l’experiència. Havia trobat la meva altra passió: EL RIURE.

Després de madurar-ho vaig decidir entrar en el món de la risoteràpia. La meva trajectòria acadèmica consta de diferents formacions: Monitor de Risoteràpia i Animació; Líder del Ioga del Riure; Instructor en Risoteràpia Integrativa; Líder Internacional de ‘Ahumor’ (amor i humor en l’educació) i Màster en Risoteràpia i Salut Emocional.

Actualment curso un Màster en Dinamització de grups de Creixement Personal i Professional (Ludotraining). Sóc dels qui opinen que mai podem deixar de formar i actualitzar-nos.

Hores d’ara compto amb experiència fent Tallers del Riure adreçats a totes les edats i a circumstàncies diverses.

De la fusió del riure i el bàsquet he creat el RISOBASKET, és a dir: dinàmiques del riure aplicades al bàsquet. Els tallers de RISOBASKET que m’agradaria destacar són:

També vull destacar que m’estic obrint a altres esports on hi aplico la Risoteràpia, com ara:

A més de Tallers del Riure aplicats a diferents col·lectius, com ara: Fira Tèxtil de Barcelona, Fundació Pere Tarrés, Metropolitan Sagrada Família, Fundació Rosa Oriol (voluntariat), UVic, UAB, Escola Joviat, Monestir de Les Avellanes, Fira Cuida’t de Manresa, …